неделя, 10 април 2011 г.

Бананова диета - вкусен и лесен начин да отслабнем

Банановата диета е един от не само вкусните, но и лесни начини да свалим тегло.Една от най- здравословните храни на света  са пресните плодове. Поради съдържанието на естествена захар, която бананите съдържат, те лесно могат да намалят апетита. Така че, ако искате лесно и без усилия да свалите някой друг килограм, следвайте съветите по-долу.Бананът е чудесно съчетание между приятен вкус и здравословни свойства. Той е има полезно действие върху стомашно-чревния тракт, съдържа много полезни микроелементи, фибри и естествена захар. Както знаете всички тези вещества са от съществено значение за нормалната работа на нашия организъм.Южният плод е богат на прости въглехидрати, които се разграждат много бързо от организма ни. По този начин тялото ни си набавя голям енергиен заряд. Това прави бананите подходяща храна както за спортисти, така и за хора, страдащи от умора и загуба на сили. Въпреки високото съдържание на въглехидрати, бананът не съдържа никакви мазнини.
Изберете един от двата варианта.

Бананова диета(вариант № 1):
Комбинирайте бананите с прясно или кисело мляко, което допълнително дава възможност за прочистване на стомаха. Дневната дажба включва 3-4 банана и колкото се може повече мляко. Между храненеята се приема зелен чай или минерална вода. Тази диета трае 3-4 дни.

Бананова диета(вариант № 2):
Вторият вариант трае по-дълго, до 7 дни. Можете да ядете банани по всяко време през деня, но не повече от 10 банана на ден. Зеленият чай и водата също са позволени.Вашият организъм ще получава приблизително около 1300 калории(около 110 калории има един средно голям банан). Липсата на протеини през време на диетата допълвайте с 2 сварени яйца.


Източник: http://www.ourvanity.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.