събота, 28 август 2010 г.

Знаете ли какво е "Здравей здраве"?

Наскоро се запознах с двама много приятни амбициозни хора - Мирела и Антон Партинови – хореограф и треньор по бойни изкуства. Тяхната мисия в живота е да популяризират бойните изкуства и танците като средство за подобряване на физическото и емоционално състояние на човека. Тяхната идея много ми допадна и искам да ви разкажа за това.
С течение на времето стигнали до  извода, че само движение не стига, за да бъдем здрави.Важни са и останалите компоненти, зависещи от човека - храна, въздух, вода, околна среда, начин на живот. По отношение на здравето човек има две възможности: да управлява разумно и целенасочено този свой най-важен ресурс, или „да се пусне по течението”.
Тези от вас, които са избрали първия път, могат спокойно да продължат да четат, а останалите, просто да сменят блога:)
Мрежата за здравословен начин на живот ЗДРАВЕЙ ЗДРАВЕ е място в реалното и виртуалното пространство, където човек може да получи съвети и информация за спорт, здравни съвети, козметика, хранене, майчинство, психология  и много други, а също и едно място където  да се възползва от стоки и услуги в областта на здравословния и хармоничен начин на живот. В момента Мирела и Антон са в процес на изграждане на мрежата и обединяват съмишленици около мрежата за здравословен начин на живот ЗДРАВЕЙ ЗДРАВЕ.
Започва набирането на членове и партньори от областта на гр.Бургас.
Ако вие сте спортен клуб или магазин за спортна екипировка, салон за здравословни и СПА процедури, масажно студио, студио за алтернативна медицина, расторант за здравословно хранене, туристическа агенция за отдих и почивки, магазин за диетични храни, представител на натурална козметика или пък сте специалист в област, свързана със здравето, станете  партньор на мрежата ЗДРАВЕЙ ЗДРАВЕ. Чрез мрежата до вас ще достигнат много хора, които имат нужда от Вашата помощ или услуга.
Ако пък искате да се възползвате от отстъпки и намаления на услуги и покупки, свързани с вашият здравословен начин на живот, станете член на мрежата ЗДРАВЕЙ ЗДРАВЕ.
За въпроси по темата, можете да се свържете с мен на тел. 0889 618 108.

Нашият първи  партньор от град Бургас е спортен клуб ИЛИАНА, в който членовете на ЗДРАВЕЙ ЗДРАВЕ получават Бонус - при първо посещение в студиото - една безплатна тренировка. При всяка закупена карта, една допълнителна тренировка бонус.


Ако искате разгледайте и сайта: http://zdravejzdrave.com/

3 коментара:

  1. Здравейте, Елена!
    Като начало може да ни пишете на този мейл:
    zdravejzdrave@gmail.com , или да ни се обадите на 0886 23 85 15

    ОтговорИзтриване
  2. Или направо се обадете на МИрена, виждам, че е оставила телефона си!

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.